Rosebud
Kategoriat ja aihepiirit

Lasten kirjat ja elokuvat
Nobel-kirjailijat
Rikos ja jännitys
Scifi, kauhu ja fantasia
Sarjakuvat
Viisas elämä
Sanakirjat
Matkakirjat
Äänikirjat
Pokkarit
English
Lukuvuosikalenterit 2019-20
Kalenterit 2020
Seinäkalenterit 2020
Moleskinen kalenterit
Moleskinen muistikirjat
Leuchtturmin muistikirjat
Paperituotteet
DVD
Elokuvaklassikot
Suomen Filmiteollisuus
Ghibli
Rakkautta ja Anarkiaa
Night Visions
Westernit
Kotimaiset elokuvat
Kotimaiset dokumentit
TV-sarjat
Oma leffamaahantuonti
Blu-ray
Lehdet

Näytä lisää aihepiirejä


Kampanjat juuri nyt

Keltainen kirjasto 65 vuotta!

Minna Canth 175 vuotta!

Vaihtuva valikoima kysyttyjä, kaivattuja mestariohjaajia.


Viimeksi lisätyt


Maksutavat

Maksutavat

Lisämaksut:
· Toimituskulut alk. 5,90 €
· Lasku alk. +3,00 €

Yli 50 € tilaukset toimituskuluitta,
jos maksat tilauksesi verkko-
pankissa.

Lue Tilausohjeet ja -ehdot


Tietosuoja- ja rekisteriseloste




Kustantajittain:
Aula & Co
Into
Like
Loki-kirjat



  Etusivu  |  Rosebudin kaupat  |    Asiakaspalvelu
Rosebudin kirjakaupat Tilaa uutiskirje
Pysyt hyvissä kirjoissa!
Osa tuotteista on saatavilla vain myymälöistä. Sivulla näkyvät hinnat ovat verkkokauppahintoja, myymälän hinta voi poiketa oheisesta. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista tuotteiden saatavuus myymälästä.

HAKU
Tekijän (sukunimi, etunimi) tai kirjan nimi:

Ostoskorisi on tyhjä.
Klikkaa kirjan nimeä ja lisää se ostoskoriin.

Pohjolan herkut: makumatka Pohjolan pitopöytiin

Tekijä: Sjöström, Bengt; Brimi, Arne et al.

Kustantaja: S & S
ean: 9789515015556

OVH: 25,00 €
Hinta: 12,50 €

Ilmvuosi: 2006
Kirjastoluokka: 6825

OSTA »
Saatavuus
Rosebud Kirjakaupoissa
Kolme seppää Saatavilla (2)
Forum Ei hyllyssä
Kaisatalo Ei hyllyssä
Tiedekulma Ei hyllyssä
Kaapeli Ei hyllyssä
Kuopio Ei hyllyssä
Keskusvarasto Tilattavissa
Hinnat ovat voimassa vain
verkkokaupassa, myymälän hinta
voi poiketa tässä näkyvästä.
Saldoissa saattaa olla poikkeamia,
tarkista saatavuus myymälästä.

Pohjoismaat ovat monessa toistensa kaltaisia, ja samalla kuitenkin niin kovin erilaisia. Sen huomaa katsoessaan, mitä kussakin maassa katetaan ruokapöytään: on silmiinpistäviä yhtäläisyyksiä, ja aivan hämmästyttäviä eroja!Tämä kirja on koottu kaikesta, mitä Arne Brimi, Aase Strømstad ja Eirik Myhr kokivat matkatessaan Pohjolaa ristiin rastiin etsimässä perinteitä ja elämyksiä ja kohottelemassa padankansia keittiöissä. Tuloksena on ainutlaatuinen aarrearkku, joka kätkee sisäänsä satoja ruokaohjeita kaikilta Pohjolan kolkilta.Kunkin maan etevimpiin kuuluvat kokit ovat auttaneet ohjeiden valinnassa. He ovat paneutuneet koko sielullaan näyttämään, mitä ammattilainen saa aikaan kotimaansa parhaista herkuista. Perinteisiä ruokaohjeita on mukana havainnollistamassa, mitä kansa on syönyt juhlissa ja arkena.Maiden ja paikkakuntien kuvauksia tukevat kauniit valokuvat. Kirjan pääkuvaaja, Bengt Wilson on Norjan johtava ruokakuvaaja. Kirjaa varten hän teki tiivistä yhteistyötä Arne Brimin, paikallisten kokkien ja ravintola-alan suunnittelijoiden kanssa.