Rosebud
Kategoriat ja aihepiirit

Lasten kirjat ja elokuvat
Nobel-kirjailijat
Rikos ja jännitys
Scifi, kauhu ja fantasia
Sarjakuvat
Viisas elämä
Sanakirjat
Matkakirjat
Äänikirjat
Pokkarit
English
Lukuvuosikalenterit 2019-20
Kalenterit 2020
Seinäkalenterit 2020
Moleskinen kalenterit
Moleskinen muistikirjat
Leuchtturmin muistikirjat
Paperituotteet
DVD
Elokuvaklassikot
Suomen Filmiteollisuus
Ghibli
Rakkautta ja Anarkiaa
Night Visions
Westernit
Kotimaiset elokuvat
Kotimaiset dokumentit
TV-sarjat
Oma leffamaahantuonti
Blu-ray
Lehdet

Näytä lisää aihepiirejä


Kampanjat juuri nyt

Onnea äidit 12.5.!

Minna Canth 175 vuotta!

Finlandia ehdokas 2018

Vaihtuva valikoima kysyttyjä, kaivattuja mestariohjaajia.


Viimeksi lisätyt


Maksutavat

Maksutavat

Lisämaksut:
· Toimituskulut alk. 3,90 €
· Lasku alk. +3,00 €

Yli 50 € tilaukset toimituskuluitta,
jos maksat tilauksesi verkko-
pankissa.

Lue Tilausohjeet ja -ehdot


Tietosuoja- ja rekisteriseloste




Kustantajittain:
Aula & Co
Into
Like
Loki-kirjat



  Etusivu  |  Rosebudin kaupat  |    Asiakaspalvelu
Rosebudin kirjakaupat Tilaa uutiskirje
Pysyt hyvissä kirjoissa!
Osa tuotteista on saatavilla vain myymälöistä. Sivulla näkyvät hinnat ovat verkkokauppahintoja, myymälän hinta voi poiketa oheisesta. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista tuotteiden saatavuus myymälästä.

HAKU
Tekijän (sukunimi, etunimi) tai kirjan nimi:

Ostoskorisi on tyhjä.
Klikkaa kirjan nimeä ja lisää se ostoskoriin.

Vähemmän lihaa

Tekijä: Mattila, Hanna (toim.)

Kustantaja: Gaudeamus
ean: 9789524953887
Sidosasu: Pehmytkantinen

OVH: 32,00 €
Hinta: 15,00 €

Ilmvuosi: 2016
Kirjastoluokka: 677

OSTA »
Saatavuus
Rosebud Kirjakaupoissa
CityCenter Saatavilla (2)
Kolme seppää Ei hyllyssä
Mini Ei hyllyssä
Forum Ei hyllyssä
Kluuvi Ei hyllyssä
Kaisatalo Saatavilla (2)
Tiedekulma Saatavilla (3)
Kaapeli Ei hyllyssä
Kuopio Saatavilla (1)
Keskusvarasto Tilattavissa
Hinnat ovat voimassa vain
verkkokaupassa, myymälän hinta
voi poiketa tässä näkyvästä.
Saldoissa saattaa olla poikkeamia,
tarkista saatavuus myymälästä.

Jos söisimme vähemmän lihaa ja enemmän kasviksia, olisimme terveempiä. Myös lihantuotannon haitalliset vaikutukset ilmastoon ja ympäristöön myönnetään laajalti. Miksi tämä tietoisuus ei näy lihankulutuksessa?

Ruoka on vahva osa identiteettiä - olemme sitä mitä syömme. Maut, tuoksut, suutuntumat ja grillin tirinät luovat vahvoja mielikuvia. Lihansyöntiin liittyy paljon perinteitä, jotka ovat osa suomalaista ruokakulttuuria. Muutoksen avain piileekin kasvatuksessa, kulttuurissa ja yhteiskunnallisissa keinoissa monipuolistaa tarjolla olevia vaihtoehtoja.

Vähemmän lihaa on kannustava kirja kaikesta uudesta, jota lautasellemme on tarjolla. Se ei syyllistä ketään lihansyömisestä vaan kehottaa kokeilemaan myös vaihtoehtoisia proteiininlähteitä. Piileekö ratkaisu sienissä, levissä, hyönteisissä tai jopa keinolihassa? Voiko urheilija menestyä kasvisravinnolla? Ovatko kasvikset väistämättä kalliimpia kuin valtamerten yli rahdattu teollinen liha? Kärsivätkö suomalaiset lihantuottajat nykyisissä tuotanto-oloissa?