Rosebud
Kategoriat ja aihepiirit

Lasten kirjat ja elokuvat
Nobel-kirjailijat
Rikos ja jännitys
Scifi, kauhu ja fantasia
Sarjakuvat
Viisas elämä
Sanakirjat
Matkakirjat
Äänikirjat
Pokkarit
English
Lukuvuosikalenterit 2019-20
Kalenterit 2020
Seinäkalenterit 2020
Moleskinen kalenterit
Moleskinen muistikirjat
Leuchtturmin muistikirjat
Paperituotteet
DVD
Elokuvaklassikot
Suomen Filmiteollisuus
Ghibli
Rakkautta ja Anarkiaa
Night Visions
Westernit
Kotimaiset elokuvat
Kotimaiset dokumentit
TV-sarjat
Oma leffamaahantuonti
Blu-ray
Lehdet

Näytä lisää aihepiirejä


Kampanjat juuri nyt

Keltainen kirjasto 65 vuotta!

Minna Canth 175 vuotta!

Vaihtuva valikoima kysyttyjä, kaivattuja mestariohjaajia.


Viimeksi lisätyt


Maksutavat

Maksutavat

Lisämaksut:
· Toimituskulut alk. 5,90 €
· Lasku alk. +3,00 €

Yli 50 € tilaukset toimituskuluitta,
jos maksat tilauksesi verkko-
pankissa.

Lue Tilausohjeet ja -ehdot


Tietosuoja- ja rekisteriseloste




Kustantajittain:
Aula & Co
Into
Like
Loki-kirjat



  Etusivu  |  Rosebudin kaupat  |    Asiakaspalvelu
Rosebudin kirjakaupat Tilaa uutiskirje
Pysyt hyvissä kirjoissa!
Osa tuotteista on saatavilla vain myymälöistä. Sivulla näkyvät hinnat ovat verkkokauppahintoja, myymälän hinta voi poiketa oheisesta. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista tuotteiden saatavuus myymälästä.

HAKU
Tekijän (sukunimi, etunimi) tai kirjan nimi:

Ostoskorisi on tyhjä.
Klikkaa kirjan nimeä ja lisää se ostoskoriin.

Hyppysellinen tiedettä

Tekijä: Hopia, Anu & Fooladi, Erik

Kustantaja: Gaudeamus
ean: 9789524954365
Sidosasu: Kovakantinen

OVH: 32,00 €
Hinta: 19,00 €

Ilmvuosi: 2017
Kirjastoluokka: 68

OSTA »
Saatavuus
Rosebud Kirjakaupoissa
Kolme seppää Saatavilla (4)
Forum Ei hyllyssä
Kaisatalo Saatavilla (4)
Tiedekulma Ei hyllyssä
Kaapeli Ei hyllyssä
Kuopio Saatavilla (1)
Keskusvarasto Tilattavissa
Hinnat ovat voimassa vain
verkkokaupassa, myymälän hinta
voi poiketa tässä näkyvästä.
Saldoissa saattaa olla poikkeamia,
tarkista saatavuus myymälästä.

Miksi peruna ei kypsy? Huomaako kukaan, jos omenapiirakassa ei ole yhtään oikeaa omenaa? Voiko makua mitata? Ruoka on vahvasti sidoksissa kulttuuriin, perinteisiin, historiaan ja tunteisiin - tutut ruoat lohduttavat ja perinneresepteihin turvaudutaan kysymättä, miksi juuri ne toimivat. Ruoka herättää myös intohimoja. Kuka tahansa ei saa esiintyä asiantuntijana, kun puhutaan ruoasta. Ruoanlaittoon liittyy runsaasti myyttejä: lihan täytyy olla huoneenlämpöistä ennen paistamista ja juuri uunista taiteiltu kakku lässähtää, jos sen täräyttää vahingossa pöydän kulmaan. Oletko kokeillut? Hyppysellinen tiedettä rohkaisee suhtautumaan kokkaamiseen uteliaasti ja testailemaan keittiössä uusia asioita. Kirjassa ruokaa rakastavat tutkijat sukeltavat ruoanlaiton kemiaan, purkavat myyttejä ja etsivät parhaita reseptejä. Ruoka on enemmän kuin molekyyliensä summa. Tieteellinen ajattelu ja testaaminen eivät pilaa nautintoa vaan päinvastoin saavat arvostamaan omia ja muiden keitoksia entistä enemmän.