Rosebud
Kategoriat ja aihepiirit

Lasten kirjat ja elokuvat
Nobel-kirjailijat
Rikos ja jännitys
Scifi, kauhu ja fantasia
Sarjakuvat
Viisas elämä
Sanakirjat
Matkakirjat
Äänikirjat
Pokkarit
English
Lukuvuosikalenterit 2019-20
Kalenterit 2020
Seinäkalenterit 2020
Moleskinen kalenterit
Moleskinen muistikirjat
Leuchtturmin muistikirjat
Paperituotteet
DVD
Elokuvaklassikot
Suomen Filmiteollisuus
Ghibli
Rakkautta ja Anarkiaa
Night Visions
Westernit
Kotimaiset elokuvat
Kotimaiset dokumentit
TV-sarjat
Oma leffamaahantuonti
Blu-ray
Lehdet

Näytä lisää aihepiirejä


Kampanjat juuri nyt

Onnea äidit 12.5.!

Minna Canth 175 vuotta!

Finlandia ehdokas 2018

Vaihtuva valikoima kysyttyjä, kaivattuja mestariohjaajia.


Viimeksi lisätyt


Maksutavat

Maksutavat

Lisämaksut:
· Toimituskulut alk. 3,90 €
· Lasku alk. +3,00 €

Yli 50 € tilaukset toimituskuluitta,
jos maksat tilauksesi verkko-
pankissa.

Lue Tilausohjeet ja -ehdot


Tietosuoja- ja rekisteriseloste




Kustantajittain:
Aula & Co
Into
Like
Loki-kirjat



  Etusivu  |  Rosebudin kaupat  |    Asiakaspalvelu
Rosebudin kirjakaupat Tilaa uutiskirje
Pysyt hyvissä kirjoissa!
Osa tuotteista on saatavilla vain myymälöistä. Sivulla näkyvät hinnat ovat verkkokauppahintoja, myymälän hinta voi poiketa oheisesta. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista tuotteiden saatavuus myymälästä.

HAKU
Tekijän (sukunimi, etunimi) tai kirjan nimi:

Ostoskorisi on tyhjä.
Klikkaa kirjan nimeä ja lisää se ostoskoriin.

Ravintolassa

Tekijä: Ribbat, Christoph

Kustantaja: Aula & co
ean: 9789527190456
Sidosasu: Kovakantinen

OVH: 34,00 €
Hinta: 10,00 €

Ilmvuosi: 2017
Kirjastoluokka: 68.8. 90.2

OSTA »
Saatavuus
Rosebud Kirjakaupoissa
CityCenter Saatavilla (10)
Kolme seppää Saatavilla (7)
Mini Ei hyllyssä
Forum Ei hyllyssä
Kluuvi Ei hyllyssä
Kaisatalo Saatavilla (1)
Tiedekulma Saatavilla (1)
Kaapeli Ei hyllyssä
Kuopio Saatavilla (1)
Keskusvarasto Tilattavissa
Hinnat ovat voimassa vain
verkkokaupassa, myymälän hinta
voi poiketa tässä näkyvästä.
Saldoissa saattaa olla poikkeamia,
tarkista saatavuus myymälästä.

KERTOMUS RAVINTOLOISTA JA NIIDEN SYNNYSTÄ

Vuonna 1917 Frances Donovan hakee tarjoilijan töitä chicagolaisesta ravintolasta. Hänen on elätettävä perheensä, ja hän tekee kenttätutkimusta sosiologian tutkimuksiinsa Chicagon yliopistossa. Hänen havainnoistaan rakentuu tarina elämästä ravintoloiden ovien molemmin puolin.

Francesin kokemusten rinnalla Christoph Ribbat kertoo nykymuotoisten ravintoloiden synnystä 1700-luvun loppupuolen Pariisissa ja niiden kehityksestä sekä pikaruokaloiksi että kuuluisten keittiömestarien tähdittämiksi fine dining -paikoiksi. Kirja vilisee historiallisia henkilöhahmoja ja kuuluisia keittiömestareita kuten Paul Bocuse, Eckart Witzigmann ja Ferran Adrià.

”Francesin tiskille ilmaantuu mies, joka tilaa leipää, voita, persikkalohkoja ja mustaa kahvia. Frances tarjoilee. Johtaja huutaa, että herralle on tuotava kahvikermaa. Frances sanoo, että herra ei halua kermaa kahviinsa, johtaja sanoo, että herralle on silti tuotava kermaa, Frances huomauttaa taas, että herra ei halua kahvikermaa, herra mainitsee itsekin johtajalle, että hän ei halua kahvikermaa. Herra syö ja lähtee pois. Toimitusjohtaja sanoo Francesille, että tämä ei saa väittää vastaan. Frances esittää jälleen vastaväitteen. Ja johtaja erottaa hänet.”

Christoph Ribbat (s. 1968) on tutkija ja Amerikan kulttuurin ja historian professori Paderbornin yliopistossa Saksassa.