Postal

X

Huijarisaarnaaja (Dave Folye) ja hänen hyvätapainen veljenpoikansa (Zack Ward), sekä isorintaiset kaunottaret kohtaavaat itsensä Osama bin Ladenin ja asehullut taliban taistelijat. Eeppisessä taistelussa ei säästellä luoteja kun maailman kohtalo on vaakalaudalla!

Hollywood palkittu ohjaaja Uwe Boll grillaa kokonaisen lauman pyhiä lehmiä sekä murskaa tabuja enemmän kuin South Park-sarja koko tuotantokaudessaan. Kaikki vedetään tällä kertaa todellakin överiksi tässä modernin amerikan kritiikissä, joka perustuu kulttisuosion saaneeseen POSTAL tietokonepeliin.

POSTAL pistää altalipan kaikkea mikä liikkuu: uskonnollisia ryhmiä, vähemmistöjä, byrokraatteja, maahanmuuttajia, kyttiä, naisia, holocaustia ja asehulluja...

Nyt nähdään riittääkö suomalaisten pokka tähän räävittömyyteen - sillä Postal on mahdollisimman epäkorrekti, hyökkäävä, inhottava ja naurettavan viihdyttävä!

Kustantaja: VL-Media Oy
Sidosasu:
ean: 3387010014881
Ilmestymisvuosi: 2007
Kirjastoluokka: DVD

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Lastenkirjakauppa Rosebud Mini0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Rosebud Katajanokka0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.