EATFinland Helsinki 2021
Ei saatavilla

EATFinland Helsinki 2021

Jo kolmastoista EATFinland-vuosi käynnistyy!

Meille on tärkeää, että EATFinland -kirja johdattaa kohti uusia kokemuksia Suomen parhaimmissa ravintoloissa. Siksi tuomme esiin Helsingin monipuolista ravintolakulttuuria houkuttelevalla tavalla, tyylikkäässä paketissa.

Koska painos on rajoitettu, sinä ja ystäväsi voitte olla tyytyväisiä saatuanne kirjan. Myös tänä vuonna 12 huippuravintolaa kutsuu sinut päivälliselle! Jokainen EATFinland-ravintola tarjoaa yhden pääruuan tai pääruuan arvoisen alennuksen menukokonaisuudesta, kun näytät kirjaa. Tarjous on voimassa 1. marraskuuta 2020 - 31. joulukuuta 2021.

Miten toimia? Ota mukaasi yksi tai useampi ystävä ruokailemaan EATFinlandravintolaan. Näyttämällä kirjaa saatte pääruuan arvoisen alennuksen jokaisessa ravintolassa. Älä unohda lukea kirjan takaosan käyttäjäehtoja.

Vuoden 2020 kirja esittelee seuraavat ravintolat: Aino, Hello Stranger, Juuri, Latitude 25 - Omakase, Merimakasiini, Natura, Paisano, Skörd, Sogno, Sue Ellen, Villd ja W30.

Toivotamme sinulle hyvää ruokahalua ja onnistunutta iltaa!

 

Kustantaja: EatHelsinki
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 4260241831184
Ilmestymisvuosi: 2020

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.