2DA SLAP SHOT/SLAP SHOT 2 (RWK 2011) DVD

Lämäri

Chiefs on Pohjois-Amerikan farmiliigoissa räpiköivä jääkiekkojoukkue. Joukkueen peli takkuaa, ja suosio on pohjalukemissa. Yleisön houkuttelemiseksi Chiefs pestaa kolme häijyn näköistä "poliisia". Heidän toimenkuvaansa kuuluu kirjaimellisesti vastustajien ruhjominen. Poliisit palauttavat joukkueen voiton makuun, ja katsojat palaavat. Kaikki tahtovat nähdä Chiefs-joukkueen, joka teloo vastustajansa. Paul Newman esittää pääosaa Chiefsien pelaajavalmentajana.

Lämäri 2

Sean Lindon (Stephen Baldwin) on Charlestown Chiefsien kovia kokenut kapteeni. Pelaajariveissä on menneen ajan tähtiä, tulevia lupauksia ja huvittavan hallitsemattomat Hansonin veljekset. Chiefsien kuuluisat päivät ovat jääneet kauas taakse. Mutta joukkueen uudella miljonääriomistajalla (Oscar®-ehdokas Gary Busey*) on uusi pelisuunnitelma: Chiefsit on muutettava törmäileviksi ja sorretuiksi häviäjiksi televisiota varten kehitettyyn tekojääkiekkosarjaan! Ja lisää suolaa haavoihin aiheuttaa se, että uusi valmentaja on .nainen! Nyt tarvitaan oikea ihme - ja tehokasta mailankäsittelyä Seanilta ja Hansonin veljeksiltä - jos joukkue haluaa näyttää, että se pystyy myös oikeaan ja innostuneeseen peliin!

 

Kustantaja: Sony-Universal
Sidosasu:
ean: 5050582814064

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.