Rent

Warren, Michael John

Mikään ei vedä vertoja huuman tunteelle katsoessasi esitystä paikan päällä 
Broadwaylla. Mutta tämän upean taltioinnin ansiosta voit seurata aitiopaikalta, kun huippumenestys RENT päättää 12-vuotisen tarinansa. 
Näin hyviä paikkoja sinulla ei ole ikinä ollut; et ole koskaan nähnyt ja 
kuullut jokaista hahmoa näin läheltä, etkä jakanut jokaista tunnetta näin 
henkilökohtaisella tasolla! Neljä Tony Awards -palkintoa ja Pulitzerpalkinnon voittanut Jonathan Larsonin hittimusikaali pääsi ennätysten kirjaan 7. pisimpään esitettynä show?na koko Broadwayn historian aikana.

Unohtumaton näyttämöesitys ? jonka ovat tehneet mahdolliseksi erityisjärjestelyt Broadway-tuottajien ja näyttelijäliiton kanssa ? vie sinut vuoden mittaiselle matkalle New Yorkin East Villagessa asuvien taiteilijaystävysten luo jotka elävät omaa unelmaansa, taistelevat demonejaan vastaan ja nauttivat elämästään kaupungin kaduilla. Tapaat elokuvaohjaajaksi haluavan Markin, herttaisen transvestiitin Angelin, eksoottisen tanssijattaren Mimin sekä koko joukon muita unohtumattomia hahmoja, jotka kohtaavat köyhyyden ja hengissä pysymisen haasteet. Tämä ainutkertaisen esityksen live-taltiointi, jossa on erityisvieraina alkuperäisen kokoonpanon jäseniä, muistuttaa sinua, että todellakin ? "vain tämä päivä merkitsee".

Kustantaja: DVD
Sidosasu: dvd
ean: 5051160251110
Ilmestymisvuosi: 2008
Kirjastoluokka: DVD

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.