Blue Thunder - Sininen salama Blu-Ray
Ei saatavilla

Blue Thunder - Sininen salama Blu-Ray

Badham, John

Remasteroitu laajakuvaversio täynnä toimintaa! Roy Scheider (Tappajahai 1 & 2 ) loistaa rohkeana poliisilentäjänä, joka yrittää estää hallituksen fanaattiset suunnitelmat käyttää kokeellista hyökkäyshelikopteria vääriin tarkoituksiin. Sinistä salamaa testaamaan valittu Frank Murphy (Scheider) ihastuu nopeaan ja ketterään kopteriin. Se näkee seinien läpi, pystyy nauhoittamaan kuiskauksen tai hävittämään koko korttelin maan tasalle.

Murphy ja hänen partnerinsa Lymangood (Daniel Stern) eivät kuitenkaan luota Sinisen salaman taustalla toimivaan militaristiseen ajattelutapaan ja huomaavatkin pian, että tätä erikoista voimapesää on määrä käyttää valvonnan aseena ja väkijoukkojen hallintaan. Tilanne käy vaaralliseksi, kun pahantahtoinen eversti Cochrane (Malcolm McDowell) pääsee heidän jäljilleen ja lähettää taisteluhävittäjät Sinisen salaman perään. Tilanne kärjistyy helikopterin ja hävittäjän väliseen kiihkeään kamppailuun Los Angelesin yllä.

 

Kustantaja: Sony-Universal
Sidosasu:
ean: 5051160252070
Ilmestymisvuosi: 2017

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.