Zookeeper - Eläimien sankari (Blu-ray)
Ei saatavilla

Zookeeper - Eläimien sankari (Blu-ray)

Coraci, Frank

U­jo eläin­tar­han­hoi­ta­ja (Ke­vin Ja­mes) saa apua hoi­do­keil­taan ex-tyttöystävänsä (Les­lie Bibb) ta­kai­sin­val­loit­ta­mi­seen. Hyvän­tuu­li­nen ja tees­ken­te­lemätön ko­me­dia val­jas­taa mm. Syl­ves­ter Stal­lo­nen, Nick Nol­ten, Adam San­de­rin ja Che­rin eläin­maail­man ää­nik­si, joi­den tehtävä on siirtää luon­non pa­riu­tu­mi­sop­pe­ja kou­lut­ta­jal­leen.
A­ja­tus am­men­taa deit­ti­vink­kejä eläin­maail­man pa­riu­tu­mis­ri­tuaa­leis­ta on haus­ka, mut­ta elo­ku­va ei ai­van on­nis­tu ja­los­ta­maan tätä oma­peräi­sek­si ja kan­ta­vak­si ko­me­diak­si as­ti. Huu­mo­rin kep­pi­he­vo­sek­si on lo­pul­ta val­jas­tet­tu en­nen kaik­kea ih­mistä leik­kivät eläi­met, jot­ka pait­si pu­hu­vat myös lau­la­vat, juo­nit­te­le­vat, käyvät ra­vin­to­las­sa ja jo­pa aja­vat au­toa. Vas­ta­pai­nok­si ai­na symp­pis ja ki­lo­jaan ket­teräm­pi Ke­vin Ja­mes pää­see va­paut­ta­maan sisäi­sen eläi­mensä ja mm. merk­kaa­maan re­vii­riään kuk­ka­ruuk­kui­hin, mut­ta temp­pui­lu on useam­min hölmöä kuin oi­val­ta­vaa. Help­poa viih­dettä, vaik­kei yk­sittäi­siä sket­sejä len­nok­kaam­paan tar­jon­taan päästäkään.

Kustantaja: DVD
Sidosasu:
ean: 5051160288673
Ilmestymisvuosi: 2011

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.