Guns of Navarone, The (Blu-ray)
Ei saatavilla

Guns of Navarone, The (Blu-ray)

Thompson, J. Lee

Oscar®-voittajat Gregory Peck (1962, paras miespääosa, Kuin surmaisi satakielen ), David Niven (1958, paras miespääosa, Eri pöydissä) ja Anthony Quinn (1952, paras miessivuosa, Viva Zapata! ja 1956, Hän rakasti elämää )
näyttelevät erikoiskoulutuksen saaneita liittoutuneiden sotilaita, jotka värvätään vaaralliseen mutta elintärkeään tehtävään. Miesten on määrä soluttautua natsien miehittämään linnakkeeseen ja tuhota kaksi pitkän kantaman kenttätykkiä, jotta 2000 vangittua brittiläistä sotilasta voidaan pelastaa. Ankara merimatka ja petollinen maasto edessään ja mahdollinen petturi joukossaan miehetyrittävät selvitä mahdottomasta tehtävästä menettämättä omaa henkeään.

Käsikirjoittaja Carl Foremanin Alistair MacLeanin menestysromaanista muokkaama NAVARONEN TYKIT oli ehdolla seitsemän Oscarin® saajaksi, mm. parhaasta elokuvasta, ja se voitti Oscarin® parhaista erikoistehosteista vuonna 1961.

 

Kustantaja: Sony-Universal
Sidosasu:
ean: 5051162283379

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.