Where Eagles Dare - Kotkat kuuntelevat Blu-Ray
Ei saatavilla

Where Eagles Dare - Kotkat kuuntelevat Blu-Ray

Hutton, G.

Tehtävä on selvä. Tunkeutukaa kohteeseen. Napatkaa kenraali. Häipykää. Kommandojen vastuulla on amerikkalaisen kenraalin vapauttaminen vuoristolinnakkeesta, mutta heidän täytyy muistaa yksi asia: älkää luottako kehenkään eikä mihinkään. Iskuryhmän saamat käskyt eivät ole poikkeus sääntöön.

Richard Burton ja Clint Eastwood uskaltautuvat uusiin korkeuksiin tässä toiseen maailmansotaan sijoittuvassa yllättävässä trillerissä, jonka on kirjoittanut itse toiminnan arkkimestari Alistair MacLean (Navaronen tykit, Jääasema Zebra). Ohjauksesta vastaa Brian G. Hutton (Kellyn sankarit). Tulisista rooleistaan tunnettu Burton korventaa katsojaa uskomattoman dynaamisella esityksellä. Eastwood taas pysyy jääkaapinviileänä tulitaistelun sydämessäkin ja tuo jokaiseen kohtaukseen latautunutta lisäarvoa. Tämä klassikkoelokuva oli ilmestyessään Eastwoodin siihen asti suurin hitti ja elokuvastudion suurin rahasampo koko vuonna.

 

Kustantaja: Warner
Sidosasu:
ean: 5051895060773

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.