Three Little Piggies

Olipa kerran... Perinteisestä sadusta tutut kolme pientä porsasta seikkailevat hauskassa SmartGames Kolme pientä porsasta -satupelissä. Auta kolmea pientä porsasta rakentamaan talot oikeille paikoilleen. Aseta possut pelilaudalle haasteen mukaisesti ja rakenna talot niin, että possut jäävät ulos leikkimään. Vaativammissa haasteissa peliin tulee mukaan susi! Ole varovainen, ettei susi pääse nappaamaan possuja! Pelasta possut rakentamalla talot niiden suojaksi, jotta possut voivat leikkiä turvallisesti sisällä talossa.
Tämä suloinen peli kehittää havainnointia, päättelykykyä, ongelmanratkaisutaitoja ja tarkkaavaisuutta.
SmartGames Kolme pientä porsasta -peliä voi pelata yksin tai yhdessä kaverin kanssa. Kaverin kanssa pelattaessa etsikää yhdessä oikeaa ratkaisua haasteeseen, jolloin peli kehittää erinomaisella tavalla pelaajien vuorovaikutus‐ ja yhteistyötaitoja. Peleistä tutun voittaja‐häviäjä ‐asetelman sijaan oikean ratkaisun löytyessä molemmat ovat voittajia!
Mukana on myös hauska Kolme pientä porsasta ‐kuvasatukirja.
Ikäsuositus: yli 3-vuotiaille.
Sisältö: pelilauta, kolme talopalaa, kolme possua, susi, haastekirja ratkaisuineen (24 sudella ja 24 ilman sutta), kuvasatukirja, peliohjeet
Suden korkeus: 5 cm.
Pakkauksen mitat: 29 x 24 x 6 cm.

Ihastuttava Kolme pientä porsasta -peli!
Kolme pientä porsasta -pelin suloiset possuhahmot, heidän talonsa ja possuja vaaniva susi valloittavat kenet tahansa! Pelin ikäsuositus on 3-6 vuotta, mutta pelin haasteet saattavat aiheuttaa hauskaa päänvaivaa myös aikuisille. Pelissä on tehtäviä ilman sutta, jolloin possut voivat ulkoilla rauhassa talojensa ulkopuolella. Kun peliin tulee mukaan susi, on pelaajan autettava possut talojen alle suojaan! Kolme pientä porsasta -pelissä on isot palat, joihin lapsen on helppo tarttua. Lapsista on myös kiinnostavaa huomata kuinka hauskasti possut sopivat talojensa sisälle ja kurkistelevat ikkunasta ulos. Onneksi susi ei mahdu taloon sisälle!
Aluksi lapset saattavat tarvita aikuisen apua haasteiden ratkaisemiseksi. Aikuinen voi rohkaista lasta kokeilemaan eri vaihtoehtoja kysymällä ohjaavia kysymyksiä. "Mihin arvelet tämän palan sopivan?" Jos haasteet tuntuvat vielä hankalilta, voi katsoa mallia suoraan haasteiden ratkaisusivuilta. Palojen asettelu ratkaisujen mukaan auttaa lasta huomaamaan, miten eri tavoin niitä voi asetella.

 

Kustantaja: Leikkien Group Oy
Sidosasu: muu
ean: 5414301518754

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.