Unten ja hulluuden valtakunta DVD

Sunada, Mami

Studio Ghibli täyttää pian 30 vuotta, ja aikojen muutoksesta kertoo se, että tähän asti salamyhkäisyydestä tunnettu studio on päästänyt dokumentaristin kameroineen seuraamaan studion tekemisiä. Hirokazu Kore-edan (Isänsä poika) teoksissa apulaisohjaajana työskennellyt Mami Sunada on saavuttanut Ghiblin maestrojen täyden luottamuksen, jonka turvin hän vie meidät studion jokapäiväiseen elämään ja käänteentekeviin hetkiin, seuraamaan ainutlaatuista työtä kärpäsenä katossa. Dokumentin teatterilevityksestä tuli odotetusti huomattava tapaus Japanissa.

Nauravainen Hayao Miyazaki on äänessä lähes koko ajan. Isao Takahata on pohdiskeleva, hiljainen osapuoli. Ghiblillä kokataan yhdessä, voimistellaan pitkien piirrossessioiden jäykistämiä niveliä ja nauretaan paljon kiireestä ja paineista huolimatta. Vierailemme Hayao Miyazakin talossa. Pääsemme mukaan tupakkatauolle hiljaisella katolla. Tapaamme myös Helsingissä Maameren tarinoiden kanssa vierailleen Goro Miyazakin.

Koska Ghibli on hyvin tasa-arvoinen yhteisö, Sunada antaa esiintymisvuoron myös studion kissoille.

Kustantaja: Cinema Mondo
Sidosasu:
ean: 5706132373016
Ilmestymisvuosi: 2013

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.