Kukkulan tyttö, sataman poika DVD (Studio Ghibli)

Miyazaki, Goro

Vuoden 1963 Yokohama herää eloon Studio Ghiblin haikeansuloisessa tarinassa Umi-tytöstä, joka merelle kadonnutta isäänsä kaivaten nostaa joka päivä merkkiliput salkoon: varoittamaan vaarasta, toivottamaan turvallista kotimatkaa. Yokohaman eteläsataman hinaajasta vastaa omilla merkkilipuillaan saman koulun poika, joka ihailee tyttöä etäältä. Tokion vuoden 1964 olympialaiset ovat tulossa. Koko Japani on muuttumassa. Kaikki tuntuu mahdolliselta.

Sataman lukion elämän keskipiste on rähjäinen kerhotalo, joka vertautuu kaikenkarvaisine outouksineen jopa Henkien kätkemän kylpylään. Kun rakas talorötiskö uhkaa jäädä kiinteistökeinottelijoiden jalkoihin, nuoret yhdistävät voimansa sen pelastamiseksi.

Maameren tarinoissa hurjan vision rakentanut Goro Miyazaki osoittaa nyt kykynsä erilaisena ohjaajana. Kukkulan tyttö, sataman poika on samaan aikaan nostalginen, haikean romanttinen ja remuisan hauska. Se oli vuoden katsotuin kotimainen elokuva Japanissa.

Kustantaja: Cinema Mondo
Sidosasu:
ean: 5706132374709
Ilmestymisvuosi: 2011
Kirjastoluokka: DVD

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter2
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.