GRACE OF MONACO DVD S-T

Dahan, Olivier

Odotettu suurelokuva Grace of Monaco elokuvatähti ja muoti-ikoni Grace Kellystä valittiin Cannesin elokuvafestivaalien 2014 avajaiselokuvaksi.

Nicole Kidman on pääosassa Grace Kellynä, josta tulee Monacon ruhtinatar Grace, kun hän uransa huipulla 1950-luvun puolivälissä muuttaa Hollywoodista Monacoon ja menee naimisiin ruhtinas Rainier III:n kanssa.Kuusi vuotta myöhemmin Gracen ja Rainierin avioliitto rakoilee ja Gracella on vaikeuksia sopeutua kuninkaalliseen rooliinsa. Samaan aikaan Alfred Hitchcock yrittää houkutella häntä palaamaan takaisin Hollywoodiin. Myös Monacoa kohtaa kriisi, kun Ranskan presidentti Charles De Gaulle uhkaa 
ruhtinas Rainieria Monacon miehittämisellä. Grace joutuu valitsemaan, onko hänen paikkansa filmitähtenä Hollywoodissa vai miehensä rinnalla Monacon ruhtinattarena.

Grace Kellyn elokuvaura kesti vain viisi vuotta, mutta hän ehti olla mukana 11 elokuvassa ja tuli tunnetuksi erityisesti Alfred Hitchcockin elokuvien viileänä, vaaleana sankarittarena. Hänet palkittiin myös Oscar®-palkinnolla 
elokuvasta Mies jonka minulle annoit.

Kustantaja: Sony-Universal
Sidosasu:
ean: 5706141774910
Ilmestymisvuosi: 2016

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.