Shorta DVD

Uunituore tanskalaistrilleri Shorta on totisesti ajankohtainen. Kevään Black Lives Matter -mielenosoitusten tavoin se nostaa esiin seikan, joka on totta niin meillä kuin muuallakin: poliisin toiminta ei aina kestä lähempää tarkastelua.

Tarkat yksityiskohdat siitä, mitä tapahtui kun 19-vuotias Talib Ben Hassi (Jack Pedersen) oli poliisin huostassa ovat jääneet epäselviksi. Poliisit Jens (Simon Sears) ja Mike (Jacob Lohmann) ovat partioimassa Svalegårdenin getossa kuullessaan radiosta uutiset Talibin kuolemasta ? joka synnyttää hallitsemattoman, patoutuneen raivon getton kostonhimoisten nuorten keskuudessa. Miehet eivät voisi olla erilaisempia: Jens on luonteeltaan sillanrakentaja, Mike taas riidanhaluinen rasisti. Yhtäkkiä kumpikin huomaa päätyvänsä ajojahdin uhreiksi, joten heidän on taisteltava kynsin hampain löytääkseen tien ulos kostonkierteestä.

 

Kustantaja: Elokuvapalvelu J. Suomalainen
Sidosasu: dvd
ean: 5709165076527
Ilmestymisvuosi: 2020

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.