ENNEN KUIN NE HÄVIÄVÄT-LAST CHANCE TO SEE
Ei saatavilla

ENNEN KUIN NE HÄVIÄVÄT-LAST CHANCE TO SEE

Lähde mukaan uskomattoman kauniille ja opettavaiselle matkalle maailman ympäri – seurana tunnettu näyttelijä Stephen Fry (Kyllä Jeeves hoitaa, Musta Kyy) ja eläintieteilijä Mark Carwardine. Mahtava luontoelämys odottaa!

ENNEN KUIN NE HÄVIÄVÄT -dokumentin (Last Chance to See) perustana on itse asiassa BBC:n radio-ohjelman projekti vuodelta 1989. Ohjelmassa Douglas Adams ja eläintieteilijä Mark Carwardine matkustivat muutamiin luoksepääsemättömiin paikkoihin etsiäkseen uhanalaisia eläinlajeja. He vierailivat mm. Uudessa-Seelannissa, josta he yrittivät löytää kakapon, maailman suurimman (ja kömpelöimmän) papukaijan. Toinen matka suuntautui Afrikkaan, josta tavoittena oli löytää valkoinen sarvikuono. Lisäksi he kävivät Madagaskarilla, vuorigorillojen luona Ruandassa ja puoli-sokeaa delfiiniä katsomassa Kiinassa.

ENNEN KUIN NE HÄVIÄVÄT -dokumentissa Stephen Fry ja Mark Carwardine seuraavat Douglas Adamsin jalanjälkiä ja palaavat joihinkin näihin luoksepääsemättömiin paikkoihin. Stephen Fry tunnetaan kirjailijana (romaaneja ja omaelämäkerta), näyttelijänä (mm. Musta Kyy) ja elokuvaohjaajana. Mark Carwardinesta tuli kuuluisa tämän laadukkaan BBC-dokumentin myötä. Dokumentin jälkeen hänestä on tullut hyvin arvostettu valokuvaaja/kolumnisti näissä piireissä.

Kustantaja: Elokuvapalvelu J. Suomalainen
Sidosasu: dvd
ean: 5709165172526
Ilmestymisvuosi: 2009

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.