Robin Cook Collection
Ei saatavilla

Robin Cook Collection

Elikann, Larry

Acceptable Risk
He ovat löytäneet ihmeen. Nyt on toivottava, ettei se tapa heitä. Kunnianhimoinen lääketieteen tutkija löytää homeen, joka saattaa olla rappeuttavan sairauden parannuskeinon perusta.

Invasion
Taivaalta sataa pieniä kiviä, joiden koskettaminen aktivoi ihmisissä piilevän viruksen ja saa ihmiset mutatoitumaan avaruusolioiksi. Avaruusoliot päättävät muuttaa jokaisen Maassa elävän ihmisen kaltaisekseen ja ovatkin pelottavan tehokkaita. Vain pieni ryhmä ihmisiä pystyy vastustamaan viruksen vaikutusta, sillä heillä on käytettävissään lääketieteellistä osaamista ja he pystyvät luomaan vasta-aineita virukselle.

Terminal
Rahapulan kourissa kamppaileva sairaala julistaa löytäneensä parannuskeinon aivosyövän lajiin ja kertoo pelastaneensa usean rikkaan miehen hengen. Kun nuori, samaa syöpää sairastava tyttö kuolee, eräs lääkäri huomaa, että tyttöä ja parantuneita miehiä oli hoidettu samalla lääkkeellä. Hänen tarkemmat tutkimuksensa paljastavat, että kyseessä on ovela juoni. Sairaalan hallinto on keksinyt houkutella varakkaita, vakavasti sairaita miehiä sairaalaan ja sairastuttaa heidät syöpään, joka sitten pystytään hoitamaan onnistuneesti.

Kustantaja: Elokuvapalvelu J. Suomalainen
Sidosasu: dvd
ean: 5709165861826
Ilmestymisvuosi: 2020

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.