SF elokuvaklassikot 20

NISKAVUOREN HETA (1952, 1 h 30 min, mustavalkoinen). Niskavuoren ylpeä Heta joutuu naimaan Akusti-rengin ja muuttamaan myötäjäisinä saamaansa Muumäen rappiotorppaan. Sinnikkään ja peräänantamattoman naisen ainoana päämäärä on tilan kasvattaminen Niskavuoren veroiseksi. Edvin Laineen ohjaama väkevä draama palkittiin kolmella Jussilla.

JUHA (1956, 1 h 42 min, väri). Huijari ja naistenmies Shemeikka tulee Juhan taloon ostamaan viljaa ja alkaa vietellä talon nuorta emäntää Marjaa. Aikansa vastusteltuaan Marja päättää jättää Juhan ja karata miehen matkassa Karjalaan. Juha on Suomen Filmiteollisuuden ensimmäinen värielokuva.

1918 - MIES JA HÄNEN OMATUNTONSA (1956, 1 h 41 min, mustavalkoinen). Virkansa menettänyt pastori ajautuu ristiriitoihin yrittäessään pelastaa ilotytön johon hän itsekin tuntee vetoa. Heidän kohtalonsa taustalla vyöryvät vuoden 1918 kansalaissodan dramaattiset tapahtumat jotka lopulta koituvat molempien kohtaloksi.

POJAT (1962, 1 h 40 min, mustavalkoinen). Jatkosodan alkaessa 1941 saksalaiset sotilaat saapuivat Ouluun. Paitsi kaupungin naisissa, he herättivät mielenkiintoa myös poikasakkien keskuudessa. Seurauksena oli särkyviä ihmissuhteita, mutta järkyttävin kaikista oli nuoren Jaken (Vesa-Matti Loiri) kohtalo. Mikko Niskasen kiitetty esikoiselokuva perustuu Paavo Rintalan romaaniin.

Kustantaja: Finnkino
Sidosasu:
ean: 6415018627318

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.