Iloinen talo
Ei saatavilla

Iloinen talo

Ruotsala, Maria

  • "VENLA-VOITTAJA 2006"

Ilonen talo on kertomus alemman keskiluokan perheestä, joka asuu pienellä paikkakunnalla Itä-Suomessa 1980-luvun alkupuoliskolla. Perheen kaksi tytärtä, Ruut ja Birge, taistelevat selviytymisestään perheen hajotessa isän henkisten ongelmien ja äidin alkoholismin vuoksi. Isän kuoleman jälkeen äidin juominen riistäytyy käsistä ja etenee kiihtyvällä vauhdilla kohti omaa tuhoaan. Tytöt elävät pelossa ja turvattomuudessa sekä joutuvat kohtaamaan häpeää ja paheksuntaa kyläläisten silmien edessä. Isosisko Birge on kapinallinen, kun taas pikkusisko Ruut on kodin arjesta ja äidistä huolehtiva sovittelija. Ruutin mielikuvitus ja hiljainen viisaus auttavat häntä kestämään perheen rikkonaisessa arjessa. Vähitellen siskosten mieli alkaa särkyä ja edessä on vaikea irtautuminen kodin lasisesta lapsuudesta kohti omaa elämää ja aikuisuutta.

Elokuva esitettiin YLE TV1:ssa kolmiosaisena tv-draamana syksyllä 2006 ja perustuu Kreetta Onkelin samannimiseen menestysromaaniin. Päärooleissa: Milka Ahlroth, Carl-Kristian Rundman, Marika Gröhn, Emmi Kukkonen, Taisto Reimaluoto, Martti Suosalo, Jessika Grabowsky, Anni Ojanen

Kustantaja: Sandrew Metronome
Sidosasu: dvd
ean: 6415750016401
Ilmestymisvuosi: 2006

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.