Valkoinen Planeetta

Pohjoisnapa on ainutlaatuinen ja uhanalainen alue, niin ilmastoltaan kuin eläinkunnaltaan. Ulkoilma-asiantuntijoiden Thierry Ragobertin ja Thierry Piantanidan ja heidän huippukuvaajiensa toimesta dokumenttielokuvaan on tallennettu koskettavia ja ainutlaatuisia hetkiä, kuten kahden jääkarhun syntymän maanalaisessa jääluolassaan, ja pentujen ensimmäiset askeleet kolme kuukautta myöhemmin niiden uskaltautuessa luolastaan ulos. Karibuarmeija marssimassa tundran halki on myös harvinainen ja vaikuttavan näköinen kulkue. Tainomaisessa luontoseikkailussa riittää ihasteltavaa koko perheelle.

Jo huippusuosion saavuttanut Pingviinien matka elokuva osoitti, kuinka ainutlaatuisessa maailmassa elämme. Pohjoisnavan ikirouta ja jäätiköt sulavat hälyttävää tahtia. Viimeisten 30 vuoden aikana siitä on hävinnyt alue, joka on pinta-alaltaan lähes kaksi kertaa Ranskan kokoinen. Koko perheen ranskalaiseen dokumenttielokuvaan on tallennettu henkeäsalpaavia, ainutlaatuisia ja usein uskaliaitakin hetkiä oudoista, ihastuttavista ja uhanalaisista Pohjoisnavan asukkaita.

Kustantaja: DVD
Sidosasu:
ean: 6415750867119
Ilmestymisvuosi: 2018

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.