Aaltojen kuohu (Studio Ghibli)

Mochizuki, Tomomi

Aaltojen kuohu avautuu muistojen kuohuessa luokkakokouksen aattona. Vanha jengi on pian taas koolla... Edessä tulevaisuus, takana ensimmäiset romanssit.

Ystävykset Matsuno ja Taku olivat lukiossa kiinnostuneita samasta tytöstä. Tokiosta poikien kouluun siirtynyt Rikako Muto sekoitti kuviot. Näyttävä Rikako oli luokan kärjessä tenteissä ja pelikentällä, mutta kaikki eivät pitäneet
tokiolaisesta tulokkaasta.

Miksi Takun oli vaikea sulattaa sitä, että hänen paras ystävänsä Matsuno tuntui ihastuneen tulokkaaseen? Luokkaretki Havaijille taisi olla kaiken käännekohta. Tai se Tokion-vierailu, jonka aikana selvisi, miksi Rikako joutui vaihtamaan koulua.

Aaltojen kuohu oli ensimmäinen Studio Ghiblin elokuva, jonka ohjaajaksi nousi nuori kyky. Kaikki tätä edeltävät Ghibli -tuotannot oli ohjannut Hayao Miyazaki tai Isao Takahata. Ghibli halusi antaa tilaisuuden uudelle ohjaajalle. Hokkaidolla uudenvuodenaattona 1958 syntynyt Tomomi Mochizuki työskenteli jo 80-luvulla eri yhtiöillä mm. käsikirjoittajana ja ohjaajana tehden episodeja lukuisiin keskeisiin sarjoihin (mm. Ranma 1/2) ? mistään keltanokasta ei siis ollut kyse.

Kustantaja: Cinema Mondo
Sidosasu: dvd
ean: 6416335180289
Ilmestymisvuosi: 1993

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen4
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.