Muumi 20 - Hirmuinen Pikku Myy DVD

Hirmuinen Pikku Myy (jakso 58): Pikku Myy on varsinainen kiusankappale ja siitä osansa saavat niin Niisku kuin Vilijonkkakin. Lopulta Muumipeikko satuttaa itsensä Myyn kepposten seurauksena. Syyllisyys kalvaa Pikku Myytä, mutta itsepäisyyksissään Myy päättää asettua Nuuskamuikkusen telttaan anteeksipyytämisen sijaan.

Muumipeikko povaa tulevaisuutta (jakso 59): Nipsu päättää taas rikastua - ensiksi hän ryhtyy myymään nuorennuslääkettä. Menestys ei kuitenkaan ole mairitteleva, joten Nipsu ja Muumipeikko päätyvät ennustajan juttusille. Kaksikko jättää ennustajaeukon kirouksen omaan arvoonsa ja päättävät itse ryhtyä selvänäkijöiksi!

Hienot naamiaiset (jakso 63): Vilijonkka on päättänyt järjestää naamiaiset joihin Muumitkin ovat tervetulleita. Muiden kunnostaessa innoissaan naamiaisasujaan juhlaa varten, Muumipeikko rakentaa salassa kanoottia. Vilijonkka haluaa esitellä Niiskuneidin eräälle herrasmiehelle..

 

Kustantaja: VL-Media Oy
Sidosasu: dvd
ean: 6416415842076
Ilmestymisvuosi: 2017

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.