Muumi 24 - Muumit ja delfiini DVD

Muumipeikko tutustuu delfiiniin (jakso 70): Muumipeikko ja Nuuskamuikkunen auttavat pinteeseen joutunutta delfiini Kiiltopäätä. Noita opettaa Aliisaa kävelemään veden alla. Aikaa kuluu ja Muumipeikko tapaa vanhan ystävänsä jälleen, joka haluaisi näyttää Muumipeikolle merenalaisen maailman. Noita loitsii Muumipeikolle kyvyn hengittää veden alla.

Pyöreän saaren luola (jakso 71): Laskuveden turvin Muumipeikko ystävineen päättää lähteä retkelle pyöreälle saarelle. Nipsu löytää ametistiluolan ja eksyy muista. Muiden etsiessä Nipsua, nousuvesi pääsee yllättämään heidät. Muumipappa, Niisku ja Poliisimestari yrittävät pelastaa lapset veden saartamalta saarelta.

Uskomaton lahja (jakso 72): Piskuinen kaksikko, Tiuhti ja Viuhti, saapuvat jälleen Muumilaaksoon ja tällä kertaa heillä on mukanaan lahja Muumeille. Haisuli kuitenkin varastaa lahjan, mutta huomatessaan että kyseessä on sipuli, hän palauttaa sen. Mikä tahansa sipuli ei kuitenkaan ollutkaan kyseessä, vaan laulavan kukan sipuli!

 

Kustantaja: VL-Media Oy
Sidosasu: dvd
ean: 6416415842472
Ilmestymisvuosi: 2017

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.