Muumi 25 - Kuningatarsmaragdi DVD

Kuningatarsmaragdi (jakso 73): Muumipeikko näkee unta salaisesta luolasta. Uni muuttuu pian todeksi, kun Nuuskamuikkunen ja Muumipeikko löytävät samaisen luolan retkellään. Hirmuinen raekuuro yllättää Muumilaakson ja tekee selvää Hemulin vaivalla vaalimasta puutarhasta. Järkyttynyt Hemuli ei ota tointuakseen takaiskusta, joten Muumit pyytävät Taikurin apua.

Maalataan talo (jakso 74): Muumipeikko, Niiskuneiti, Myy ja Nipsu päättävät korjata Hemulin raekuuron runteleman kodin. Ystävykset kuitenkin innostuvat remontoinnista hieman liikaa ja maalavat koko talon räikyvin värein. Värisekamelska aiheuttaa Hemulille unettomuutta ja tämä alkaa haahuilla öisin pitkin Muumilaaksoa.

Nipsu löytää rakkauden (jakso 78): Nipsu on korviaan myöten rakastunut hieman omintakeiseen Houskaan. Muumipeikko auttaa Nipsua kertomaan tunteistaan Houskalle, mutta hullunkurinen Houska ei vaikuta kiinnostuneelta.

 

Kustantaja: VL-Media Oy
Sidosasu: dvd
ean: 6416415842571
Ilmestymisvuosi: 2017

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.