Muumi 36 - Tarina joulusta DVD

Kokko keskellä talvea (jakso 36): Muumilaaksossa nukutaan talviunta. Vain talven pikkuiset olennot, Tuutikki, Noita ja Aliisa ovat valveilla, sekä hyytävä Mörkö. Mutta sitten tapahtuu jotain kummallista ja Muumipeikko sekä Niiskuneiti heräävät keskellä talvea! Omituisuudet eivät lopu siihen - mihin ihmeeseen ovat Muumitalon polttopuut kadonneet talven aikana?

Tahmatassu ja salaisuudet (jakso 86): Talvi tekee tuloaan ja Muumit valmistautuvat talviunille, kunnes Posteljooni kolkuttaa oveen. Posteljoonilla on Muumeille salaperäinen paketti! Paketista ilmestyy pieni ja suttuinen Tahmatassu, josta Muumit joutuvat huolehtimaan. Tahmatassu on loputtoman utelias pieni hölösuu ja pian kellään ei ole enää salaisuuksia Muumitalossa.

Vierailulla Mimmi-tädin luona (jakso 87): Mimmi-täti kutsuu Muumiperheen luokseen vierailulle. Vastahakoinen Muumipappakin suostuu lopulta lähtemään mukaan. Matkalla he törmäävät suureen Lumilohikäärmeeseen, mutta se ei ole läheskään niin pelottavaa kuin määräilevä Mimmii-täti..

 

Kustantaja: VL-Media Oy
Sidosasu: dvd
ean: 6416415843677
Ilmestymisvuosi: 2017

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.