SF: Herra sotaministeri DVD
Ei saatavilla

SF: Herra sotaministeri DVD

Tarkas, Aarne

Sotaministeriön pikkuvirkamies saa elämänsä tilaisuuden Aarne Tarkaksen hauskassa komediassa! Pääosassa nähdään Pentti Siimes.
Pienessä, rauhaa rakastavassa maassa on sotaministeriö jonka pikku virkailija Kalle Järvinen harrastaa innokkaasti sotahistoriaa, lähinnä tinasotilaiden parissa. Näissä merkeissä hän tutustuu neiti Maria Karpioon, jonka isä sattuu olemaan uuden hallituksen muodostaja.
Vieraillessaan Marian kodissa Kalle esittää tinasotilaiden avulla Waterloon taistelun niin hyvin, että Karpio päättää nimittää hänet uudeksi sotaministeriksi. Kukapa olisi parempi vaihtoehto kuin tällainen asiantunteva ja puolueeton virkamies!
Kalle saa uuden virkahuoneen ja joukon hännysteleviä alaisia. Nyt hänellä on vihdoinkin tilaisuus kokeilla käytännössä sotilasoppejaan. Marian innostamana Kalle haaveilee hienosta urasta, mutta kaatuvatko suunnitelmat hallituksen omiin juonitteluihin?

Kustantaja: VL-Media Oy
Sidosasu:
ean: 6416415906174
Ilmestymisvuosi: 2017

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.