Kuningas lähtee Ranskaan DVD

Mänttäri, Anssi

Uusi jääkausi on tulossa ja koko Englanti taistelee totaalista jäätymistä vastaan. Kaikki energialähteet on kulutettu loppuun ja epätoivo valtaa maan. Nuori kuningas päättää käyttää viimeisen valttikorttinsa, ennen kuin kuninkaan valta lopullisesti rapistuu ja anarkia valtaa saarivaltakunnan. Hän julistaa sodan Ranskalle ja lähtee seuraamaan kuningas Edvardin kuusisataa vuotta aikaisemmin tekemän sotaretken jalanjälkiä. Sotaretki etenee vauhdikkaasti ja Calais?n valloitetaan ilman suurempia vaikeuksia. Lopulta jääkausi tavoittaa kylmyydessä värjöttelevät sotajoukot. Kärsivät janoiset miehet eivät saa hetken lämpöä edes jäätyneistä viinileileistään.

Kuningas lähtee Ranskaan on historiallinen seikkailuelokuva, joka perustuu Paavo Haavikon samannimisen kirjan dramatisointiin. Elokuva kertoo ihmiskunnan historiasta ja ihmisistä, jotka eivät ymmärrä omaa historiaansa, vaan antavat kaiken tapahtua uudestaan. Elokuva kiteyttää äärimmäisen räikeästi ihmisen käyttäytymisen mielettömyyden, väkivaltaisuuden, vallan väärinkäytön ja sen näkyvät tulokset.

Kustantaja: VL-Media Oy
Sidosasu:
ean: 6416415960275
Ilmestymisvuosi: 1986
Kirjastoluokka: DVD

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.