Kirjallisuusklassikot 4-DVD
Ei saatavilla

Kirjallisuusklassikot 4-DVD

Laine, Edvin

Tähän ainutlaatuiseen boxiin on kerätty neljä kotimaisen kirjallisuuden klassikkoa upeasti filmattuina versioina.

Aleksis Kivi - Nummisuutarit

Nummisuutari Topiaksen äksyllä ja rahanahneella Martta-muorilla on kiire naittaa poikansa Esko, koska muuten tuleva perintö menee kasvattitytär Jaanalle. Esko lähetetään puhemiehensä Mikko Vilkastuksen kanssa Karrin talolle. Karrin isäntä onkin pettänyt Topiakselle antamansa lupauksen ja naittanut Kreetta-tyttärensä puusuutari Jaakolle. Vimmastunut Esko panee hyrskyn myrskyn ja joutuu juoksujalkaa pakenemaan häätalosta. Kotimatkalla hän sortuu ryyppäämään - ensimmäistä kertaa elämässään...

Maiju Lassila - Tulitikkuja lainaamassa

Eipä tiennyt pientalollisen emäntä Anna-Liisa mitä teki, kun lähetti ukkonsa Antin tulitikkuja lainaamaan. Kävi näet niin, että Antti kohtasi maantiellä Jussi Vatasen, joka pyysi häntä mukaansa puhemieheksi kosiomatkalla. Viinan voimalla siitä tulikin sellainen reissu, että pois tieltä! Possujahdin päätteeksi parivaljakko päätyy raastupaan syytettynä hevosvarkaudesta. Jussin pelastaa Kaisu, joka on jo kauan katsellut miestä sillä silmällä. Mutta miten mahtaa Antin kotiinpaluu onnistua?

Aleksis Kivi - Seitsemän veljestä

Jukolan talo, eteläisessä Hämeessä, 1800-luvun puolivälissä Veljekset Juhani, Tuomas, Aapo, Simeoni, Timo, Lauri ja Eero joutuvat vastentahtoisesti opettelemaan yhteiskunnan tavoille. Rovasti määrää heidät jalkapuun uhalla lukemaan aakkosia. Nöyryytetyt ja vapautta janoavat veljekset päättävät vuokrata Jukolan kymmeneksi vuodeksi ja rakentaa uudistalon Impivaaraan, kauas ihmisten ilmoilta.

Johan Ludvig Runeberg - Sven Tuuva

Sven Tuuva on köyhän kruununkersantin nuorin poika. Hänellä on jättiläisen voimat mutta lapsen mieli. Hän tekee aina kaiken väärinpäin. Kun idän vihollinen uhkaa maata ja Suomi on vaarassa joutua Venäjän vallan alle, myös Sven kutsutaan aseisiin. Sota syttyy ja taistelujen uuvuttamat, ylivoiman edessä pakenevat suomalaiset joutuvat saarroksiin. Vihollista pidättelee enää kapea silta. Luotisade kaataa miehiä ja muiden perääntyessä Sven astuu yksin eteenpäin, siltaa puolustamaan...

Kustantaja: VL-Media Oy
Sidosasu:
ean: 6416415966970

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.