Tuntematon sotilas - Keräilijän versio DVD

Mollberg, Rauni

Rajoitettu Tuntematon sotilas - Keräilijän versio on pakattu hienoihin kirjakansiin, joka sisältää 32-sivuisen tietopaketin elokuvan tekemisestä ja näyttelijöistä. Sisältää paljon harvinaista kuvamateriaalia.

Välirauhan aikana itäsuomalaisen korpivaruskunnan konekiväärikomppaniassa tehdään lääkärintarkastus ja harjoitellaan tulevia taisteluita varten. Kesäkuussa tulee lähtökäsky kohti tuntematonta ja komppania kuljetetaan itärajalle. Upseerit kuuntelevat vakavina radiosta ministerin puhetta lopullisesta voitosta ja vallatussa Petroskoissa on jo aloitettu suomalaisten voitonjuhlat. Kesällä 1944 alkaa Neuvostoliiton suurhyökkäys ja suomalaisten joukkojen perääntyminen.

Kirjailija Väinö Linna antoi täyden tukensa Rauni Mollbergin elokuvahankkeelle ja oli alun alkaen mukana sen käsikirjoitustyössä. Vaikka Edwin Laineen ohjaus puolusti paikkaansa, Tuntemattoman sotilaan uudelleenfilmaukseen haluttiin löytää uusia näkökulmia. Näyttelijät ovat nuorempia, koska johtoajatuksena on nuoren ihmisen tie sotaan ja sen mielettömyyteen. Samalla se on kunnianosoitus niille jotka ovat käyneet sen kaiken läpi.

Kustantaja: VL-Media Oy
Sidosasu: dvd
ean: 6416415972575
Ilmestymisvuosi: 1985
Kirjastoluokka: DVD

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.