Suomi-Filmi: Meidän poikamme 3-DVD-box

Karu, Erkki

Meidän poikamme (1929)
Erkki Karun ohjaama ja käsikirjoittama mykkädraama Meidän poikamme aloitti Suomen puolustusvoimia esittelevän kolmen näytelmäelokuvan sarjan. Köyhän torpan poika Matti Korpi (Axel Slangus) ja hänen kotitilansa isännän perillinen Pekka Peltola (Helge Ranin) lähtevät asepalvelukseen Helsinkiin. Mattia jää kaipaamaan hänen mielitiettynsä, lapsuudentoveri Kerttu Koskinen (Birgit Sergelius), johon varakas Oikarilan Otto (Reino Wolanen) on iskenyt silmänsä.

Meidän poikamme merellä (1933)
Meidän poikamme merellä on itsenäinen jatko-osa ohjaajan Suomen puolustusvoimia esittelevälle draamalle Meidän poikamme. Laivaston kertausharjoituksiin keskittyvässä elokuvassa musikaalinen ylikersantti Pekka Kuusisto (Georg Malmstén) tapaa vanhan ihastuksensa, sairaanhoitajatar Leilan (Kati Aspelin), jota myös lääkäri Väre (Aku Käyhkö) tavoittelee. Pekka lähtee suureen sukellusvenetaisteluharjoitukseen mielitiettynsä ajatuksissaan.

Meidän poikamme ilmassa - me maassa (1934)
Suomen ilmavoimien toimintaan, väestönsuojeluun ja kaasusodan vaaroihin keskittyvässä elokuvassa on mukana myös romanttista ja dramaattista juonitarinaa kahden nuoren miehen ja heidän ihastustensa kautta kerrottuna. Mukana on myös pitkä jakso, jossa eräs päähenkilöistä kuumehoureissaan kuvittelee sodan syttymisen.

Erkki Karun jouduttua syrjään Suomi-Filmistä hän perusti uudeksi tuotantoyhtiökseen SF - Suomen Filmiteollisuuden. Meidän poikamme ilmassa - me maassa oli yhtiön ensimmäinen elokuva.

 

Kustantaja: VL-Media Oy
Sidosasu: dvd
ean: 6416415986978
Ilmestymisvuosi: 2017
Kirjastoluokka: DVD

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen4
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.