Etusivu uusiks

Etusivu uusiks’

Wilder, Billy

Hildy Johnson on suuren sanomalehden tähtireportteri 20-luvun Chicagossa. Hän on kuitenkin saanut lehtitalon hullunmyllystä ja oravanpyörässä juoksemisesta tarpeekseen ja on päättänyt lopettaa, mennä naimisiin ja nauttia rauhallisemmasta elämästä. Päätoimittaja Walter Burnsillä on kuitenkin muita suunnitelmia. Hän on päättänyt pitää kiinni Hildystä, keinoja kaihtamatta, ja pitää hänet kirjoittamassa maukkaita juttuja lehteen, pistäen pisteen naimisiinmenolle ja muulle hömpötykselle. Nimittäin samaan aikaan suurkaupungin uutisrintamalla myrskyää rajusti. Murhasta syytetty anarkisti Earl Williams on määrä teloittaa ja niin media kuin poliittinen johtokin ovat tulisilla hiilillä
tapauksen vuoksi...

Kuusinkertainen Oscar-voittaja, mestariohjaaja Billy Wilder (Piukat paikat, Poikamiesboksi, Auringonlaskun katu) luotti elokuvassaan Etusivu uusiks’ luottonäyttelijöidensä, kaksikertaisen Oscar-voittaja Jack Lemmonin ja Oscar-voittaja Walter Matthaun väliseen uskomattomaan kemiaan. Tuloksena oli klassikko.

Kustantaja: Future/Atlantic
Sidosasu: dvd
ean: 6416548363813
Ilmestymisvuosi: 1974

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.