21 Jump Street - Kausi 2
Ei saatavilla

21 Jump Street - Kausi 2

Cannell, Stephen J. - Hasburg, Patrick

Nuori keltanokkapoliisi Tom Hanson (Johnny Depp) rekrytoidaan Jump Street -ryhmään — erikoisosastoon, joka toimii oppilaskunnan sisällä ja selvittää nuorisorikollisten tekemiä rikoksia koulumaailmassa.

Hanson sulautuu nopeasti kovaan arkeen ja huomaa pian, että tämän päivän nuorukaiset ovat kovaa sorttia. Huumekaupat, teiniprostituutio, raiskaukset ja jengitappelut ovat jokapäiväisiä ja tiimin täytyy sulautua sekä snobien että jengiläisten joukkoon, jotta he saisivat tapaukset ratkaistua. Kuoleman kellot ovat listattuna lukujärjestykseen, kun kellot soivat lukion täysin säännöttömässä viidakossa.

21 Jump Street on yksi 80- ja 90-lukujen eniten katsotuimmista nuorisosarjoista Yhdysvalloissa. Johnny Depp sekä muita kuuluisuuksia kuten Brad Pitt, Sherilyn Fenn ja Jason Priestley tekivät ensimmäisiä roolejaan tässä sarjassa. Jokainen jakso on eri tarinansa.

Kustantaja: Future/Atlantic
Sidosasu: dvd
ean: 6416548481913
Ilmestymisvuosi: 2013

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.