Elegy - kauneuden valta (Blu-ray)
Ei saatavilla

Elegy - kauneuden valta (Blu-ray)

Coixet, Isabel

Taidehistorian professori ja kriitikko David Kepesh (Ben Kingsley) uskoo vihdoin saavuttaneensa elämässään tasapainon, omien sanojensa mukaan "emansipoituneen miehuuden" tilan. Hänen naissuhteensa ovat lyhyitä ja hillittyjä, ja hänellä on selkeä elämänohje: omia opiskelijoitaan ei koskaan pidä vietellä ennen kuin kurssi on ohi. Nuori ja viehättävä Consuela (Penélope Cruz) kääntää kuitenkin Davidin maailman ylösalaisin. 
Suhteesta nuoreen ja kauniiseen Consuelaan tulee Davidin elämän käännekohta. Consuela kietoo hänet repivän intohimon ja piinaavan mustasukkaisuuden pauloihin. Samaan aikaan David ei kuitenkaan voi uskoa tulevaisuuteen itseään puolet nuoremman naisen kanssa. "Kauniit naiset ovat näkymättömiä," toteaa Davidin ystävä, runoilija George O’Hearn (Dennis Hopper). "Heidän ulkokuorensa häikäisee niin, ettemme koskaan tavoita heidän sisintään."

Kustantaja: Future/Atlantic
Sidosasu:
ean: 6416548495538
Ilmestymisvuosi: 2008

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.