Pieni tyttö joka asuu kujan päässä

Gessner, Nicolas

13-vuotias Rynn (Jodie Forster) on juuri muuttanut pieneen rannikkokaupunkiin. Hän asuu kujan päässä olevassa isossa talossa isänsä kanssa. Mutta runoilija-isä tuntuu viihtyvän omissa oloissaan, sillä kukaan ei ole nähnyt häntä vilaukseltakaan pitkiin aikoihin.

Yksinäinen tyttö ja näkymättömissä pysyvät vanhemmat houkuttelevat taloon kutsumattomia vieraita. Utelias vuokraemäntä on päättänyt kaivaa esiin totuuden tytön perheestä ja hänen aikuinen poikansa (Martin Sheen) seuraa Rynnin tekemisiä vaarallisen kiinnostuneena. Tytön voinnista huolestuu myös paikallinen poliisikonstaapeli. Rynn ei pidä tunkelijoista. Eivätkä kaikki pääsekään lähtemään talosta elävinä.

Kauhutrilleri Pieni tyttö joka asuu kujan päässä nosti nuoren Jodie Fosterin tähtinäyttelijöiden joukkoon. Elokuvan ilmestymisvuonna hän sai ensimmäisen Oscar-ehdokkuutensa elokuvasta Taksikuski. Fosterin vastanäyttelijänä nähdään Martin Sheen. Tämä julkaisu sisältää elokuvan sensuroimattoman alkuperäisversion.

Kustantaja: Future/Atlantic
Sidosasu:
ean: 6416548516615
Ilmestymisvuosi: 1976
Kirjastoluokka: DVD

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.