Soul Kitchen DVD

Akin, Fatih

Hyväntuulinen romanttinen komedia Soul Kitchen kertoo Zinosista, nuoresta ravintolanpitäjästä, jonka rakkauselämä ja työpaikka ovat yhtä lailla rempallaan. Ihana tyttöystävä Nadine muuttaa työn perässä Shanghaihin ja Zinos joutuu kärvistelemään kaukosuhteessa pelkkien Skype-puheluiden varassa. Zinosin omistama kuppila Soul Kitchen on jo parhaat päivänsä nähnyt. Nuhruinen paikka kaipaa täysremonttia, ja Zinos on valmis myymään koko roskan ja häipymään Kauko-Itään Nadinensa perässä.

Elämä on kuitenkin täynnä yllätyksiä, ja pian Soul Kitchenin rähjäisten seinien sisällä alkaa tapahtua. Zinos löytää ravintolaan uudeksi kokiksi tulisieluisen Shaynin, joka harrastaa veitsenheittoa ja vaihtaa ruokalistan makkarapannut parempiin pöperöihin. Tihutöihin taipuvainen velipoika Illias pääsee vankilasta ja ilmestyy ravintolaan vaatimaan Zinosilta työpaikkaa. Uusi ura urkeneekin Soul Kitchenin in-house-DJ:nä, joka täyttää tanssilattian asiaankuuluvilla funk-soundeilla. Ja viimeistään kun sana Shaynin jälkiruuissaan käyttämistä salaisista ?mausteista? kiirii, Soul Kitchen on kirjaimellisesti kaupungin kuumin menomesta.

Kun ravintola lähtee uuteen nousuun, Zinosilla on uusia ongelmia: mitä tehdä Shanghaissa majailevan tyttöystävän suhteen, ja miten vastata lipevän liikemiehen Thomas Neumannin esittämiin varsin avokätisiin ostotarjouksiin.

Kustantaja: Future/Atlantic
Sidosasu:
ean: 6416548536613
Ilmestymisvuosi: 2009
Kirjastoluokka: DVD

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen6
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.