Näkymättömän miehen muistelmat
Ei saatavilla

Näkymättömän miehen muistelmat

Carpenter, John

Tarvitaan vain lyhyet nokoset ja väsähtänyt pörssianalyytikko Nick Halloway on taas voimissaan - näin mies ainakin itse luulee. Mutta toisin käy: kaveri haihtuu ilmaan sen sileän tien. Katoaa tyystin näkösältä. Ydinonnettomuus on tehnyt Nickistä näkymättömän.
Tarinan sankari saattaa olla näkymätön, mutta Chevy Chasen legendaarisessa kohelluksessa riittää kyllä katsottavaa! Näkymättömyyden ansiosta Nickin on helppo vakoilla agenttimiehiä (etenkin pääpahis Sam Neilliä), jotka alunperin saivat Nickin näkymättömyyskiipeliin. Ja Nick voi myös vokotella viehättävää dokumenttituottajaa (Daryl Hannah) todella "ennennäkemättömällä" tavalla. John Carpenter (Halloween, Starman) vastaa ohjauksesta ja Industrial Light and Magicin tehostevelhot loihtivat ilmoille pysäyttäviä näkyjä Nickin syöksyessä suinpäin yhden miehen ristiretkelleen. Usko tai älä, mutta uskot kun näet. Ja nautit.

Kustantaja: Future/Atlantic
Sidosasu:
ean: 6416548557212
Kirjastoluokka: DVD

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.