Kaivontekijän tytär DVD

Auteuil, Daniel

Pascal Amoretti (Daniel AuteuilKätketty ja Äiti, sängyssäsi on valkoinen mies) on kaivontekijä ja viiden tyttären isä. Hänen silmäteränsä on tyttäristä vanhin, Patricia. Tyttö rakastuu varakkaan kauppiassuvun hurmaavaan lentäjäpoikaan. Pojan lähdettyä rintamalle, Patricia huomaa odottavansa tälle lasta. Kuinka Amoretti perheineen selviää skandaalista, jonka aiheuttaa hänen oma tyttärensä? Näyttelijänä paremmin tunnettu Daniel Auteuil on paitsi ohjannut myös näyttelee pääosaa Ranskan kesäisen kauniisiin maaseutumaisemiin sijoittuvassa elokuvassa. Marcel Pagnolin romaaniin pohjaava käsikirjoitus on Auteuilin sovittama. Ranskassa loistavasti menestyneen elokuvan yhtä pääosaa näyttelee Aki Kaurismäen Le Havresta tuttu Jean-Pierre Darroussin.

Marcel Pagnolin romaanista sovitettu perhedraama kylpee kesäisen Provencenlämpimässä valossa. Kuvat ovat kauniita ja niillä kerrottu tarina erittäin klassinen.”
- Iltalehti

”Kauniit maisemat kehystävät klassista kosiodraamaa.”
- Telvis.fi

”Ranskalainen kesämaisema taustoittaa lempeän ironista tarinaa.”
- Skenet.fi

Kustantaja: Future/Atlantic
Sidosasu:
ean: 6416548558417
Ilmestymisvuosi: 2011
Kirjastoluokka: DVD

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.