Nainen, jonka nimi on Nathalie DVD

Foenkinos, David

 

Joskus rakkaus syttyy sattumasta. Kaksi ihmistä kohtaa, maailma liikahtaa paikoiltaan. Näin käy Nathalielle (Audrey Tautou,Rakkauden palapeli), joka kävelee suoraan kömpelön mutta vilpittömän François’n sydämeen. Ensikohtaamisesta lähtien he ovat yhdessä jatkuvasti, onnellisina. Kun François ei eräänä päivänä palaakaan kotiin juoksulenkiltään, ajattelee Nathalie menettäneensä mahdollisuuden onneen ikuisiksi ajoiksi.

Sitten sattuma puuttuu peliin – taas. Surusta sekava Nathalie suutelee ruotsalaista kollegaansa, harmitonta ja charmitonta Markusta (François Damiens). Nathalie unohtaa suudelman yhtä nopeasti kuin sen antoikin. Hänen onnekseen Markus ei unohda. Pian Nathalie saa huomata, että Markuksen harmauden alla piilee hurmaava herrasmies.

"Amelié-vertaus on välttämätön: Audrey Tautou esittää jälleen erityisen hurmaavaa naista erityisen ranskalaisessa elokuvassa." 
- Demi

 

Kustantaja: Future/Atlantic
Sidosasu: dvd
ean: 6416548563510
Ilmestymisvuosi: 2012

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.