Isänmaallinen mies BD

Halonen, Arto

Prinsessa-elokuvan ohjanneen Arto Halosen uusi draamakomedia sijoittuu 80-luvun hiihtoladuille. Isänmaallinen mies on tragikoominen kertomus Toivosta (Martti Suosalo), josta tulee Suomen hiihtomaajoukkueen kipeästi kaipaama salainen ase ja hiihtäjistä lahjakkaimman, Suomi-neito Ainon (Pamela Tola), hyvin läheinen työtoveri.

Eletään 1980-lukua. Toivo jää työttömäksi latojan töistä. Pirkko-vaimo kannustaa miestään tekemään jotain hyödyllistä, joten Toivo menee luovuttamaan verta. Sairaanhoitaja hämmästelee Toivon suonissa virtaavaa, poikkeuksellisen tymäkkää tavaraa. Suomen hiihtomaajoukkueessa ymmärretään hyvän päälle. Eipä aikaakaan, kun Toivo värvätään joukkueen huoltoryhmän salaiseksi aseeksi.

Suomen joukkueen kirkkain tähti on läpimurtoaan tekevä Aino. Nuori nainen on hyvä hiihtäjä, mutta myös poikkeuksellisen näyttävä ilmestys, oikea Suomi-neito. Pian Toivosta ja Ainosta tulee erottamaton parivaljakko.

Aino hiihtää maailman huipulle, mutta juuri ennen tärkeimpiä kisoja tapahtuu katastrofi, joka vaarantaa suurimman tavoitteen: olympiavoiton. Jälleen kerran Suomen hiihtomaajoukkueen menestys on Toivon varassa.

Onnistuuko uhkayritys? Mitä tekee Toivo? Kuinka käy Ainon? Ja ennen kaikkea: onko Toivo isänmaallinen mies?

 

Kustantaja: Future/Atlantic
Sidosasu:
ean: 6416548582030
Ilmestymisvuosi: 2013

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.