Don Jon (Blu-ray)

Gordon-Levitt, Joseph

Jon Martellon (Joseph Gordon-Levitt) elämä näyttää täydelliseltä: hänellä on täydellinen asunto, täydellinen auto, täydellinen perhe, täydellinen seurakunta - ja liuta täydellisiä naisia. Jonin kaverit kutsuvat miestä lempinimellä Don Jon, koska baarista komea nuorukainen nappaa mukaansa pelkkiä täyden kympin naisia. Joka ikinen viikonloppu. Mutta upeinkaan nainen ei vedä vertoja ylimaalliselle autuudelle, jonka Jon saavuttaa istuessaan yksin tietokoneensa ääressä pornoa katsoen.

Jon on tyytymätön ja haluaa muuttua. Hän ryhtyy tavoittelemaan palkitsevampaa seuraelämää, mutta oppiikin kuin huomaamatta suuria totuuksia elämästä ja rakkaudesta ? kahden hyvin erilaisen naisen avulla.

Don Jon on törkeä, hauska ja vilpitön komedia nuorukaisesta, jolla on asiat päällisin puolin aivan täydellisesti hanskassa, mutta suuria asioita vielä oppimatta. Gordon-Levittin ja upeiden vastanäyttelijättärien, Scarlett Johanssonin ja Julianne Mooren, väliltä ei puutu lämpöä ja tunnetta.

Don Jon on lahjakkaana näyttelijänä tunnetun Joseph Gordon-Levittin ensimmäinen pitkä ohjaustyö. Hän on käsikirjoittanut ja ohjannut elokuvan, ja näyttelee siinä pääroolia Jon ? Don Jon ? Martellona.

 

Kustantaja: Future/Atlantic
Sidosasu:
ean: 6416548582139
Ilmestymisvuosi: 2016

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.