The Railway Man BD
Ei saatavilla

The Railway Man BD

Teplitzky, Jonathan

Eric Lomax (Colin Firth) on intohimoinen junaharrastaja, joka tuntee rautatiet, junat ja juna-aikataulut kuin omat taskunsa. Elämänsä rakkauden, Patrician (Nicole Kidman), Lomax kohtaa vasta viisikymppisenä ? tietysti junassa.

Rakastuminen nostaa pintaan syvälle padottuja tunteita. Lomax on nimittäin toisen maailmansodan veteraani. Sotavankeudessa, ’Kuoleman rautatien’ rakennustyömaalla Thaimaassa koetut kauheudet alkavat nousta pintaan painajaisina ja hillittöminä väkivallan purkauksina.

Lopulta Lomax myöntää, että hänen on kohdattava menneisyytensä ja kiduttajansa silmästä silmään voidakseen päästä eteenpäin elämässään. Mutta pystyykö hän unohtamaan - saati antamaan anteeksi?

Japanilaiset rakensivat ’Kuoleman rautatieksi’ kutsutun radan toisen maailmansodan aikana käyttäen rakennustöissä sotavankeja ja pakkotyöläisiä. Tuhannet vangitut liittoutuneiden sotilaat joutuivat pakkotyöhön rautatielle. Parikymppinen Eric Lomax oli yksi heistä.

Eric Lomaxin omaelämäkerralliseen kirjaan, The Railway Man, perustuvan romanttisen draaman on ohjannut Jonathan Teplitzky ja sen päärooleissa nähdään Oscar-voittajat Colin Firth ja Nicole Kidman.

Kustantaja: Future/Atlantic
Sidosasu: dvd
ean: 6416548584935
Ilmestymisvuosi: 2013
Kirjastoluokka: BR

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.