Minisankarit - Ruohonjuuritasolla (Blu-ray)
Ei saatavilla

Minisankarit - Ruohonjuuritasolla (Blu-ray)

Giraud, Hélène; Szabo, Thomas

Pienen metsäaukion rauha järkkyy, kun hätäisesti hylätyn eväsretken jäännökset sytyttävät sodan kahden muurahaisheimon välille. Pelissä on mittaamattoman arvokas aarre: peltilaatikollinen sokeria.

Rohkea nuori leppäkerttu löytää itsensä keskeltä taistelun tiimellystä. Hän ystävystyy Mandible-nimisen mustamuurahaisen kanssa ja auttaa tätä puolustamaan kekoaan punaisten muurahaisten hyökkäykseltä.

Minisankarit - Ruohonjuuritasolla (Minuscule - La vallée des fourmis perdues) perustuu ranskalaisten Hélène Giraudin ja Thomas Szabon tv-sarjaan Ruohonjuuritasolla. Minisankarit - Ruohonjuuritasolla on ainutlaatuinen yhdistelmä huippuluokan 3D-animaatiotekniikkaa, live action -kuvausta, oivaltavia äänitehosteita ja hauskaa, paikoin jännittävääkin tarinaa. Suloiset, mutta särmikkäät sankarit seikkailevat ranskalaisen luonnonpuiston huikaisevissa maisemissa.

Kustantaja: Future/Atlantic
Sidosasu:
ean: 6416548585932
Ilmestymisvuosi: 2014

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.