Automata (Blu-ray)

Banderas, Antonio

On vuosi 2044. Maapallo on muuttumassa radioaktiiviseksi aavikoksi, ihmisiä on jäljellä parikymmentä miljoonaa. Selviytyneiden avuksi on kehitelty robotteja, joiden olemassaolon perustana on kaksi elintärkeää sääntöä: robotit eivät saa vahingoittaa mitään elävää eivätkä muokata itseään tai muita robotteja.

Vakuutustutkija Jacq Vaucan (Antonio Banderas, The Expendables 3 ja Iho jossa elän) alkaa tutkia tapausta, jossa robotin epäillään rikkoneen toista elintärkeistä säännöistä. Tapaus paljastuu pelättyäkin karmeammaksi. Pian pelissä on koko vähälukuiseksi käyneen ihmiskunnan tulevaisuus…

Antonio Banderas on suvereeni älykkään ja visuaalisesti häikäisevän tulevaisuusvision pääroolissa. Espanjalaisen Gabe Ibáñezin (Hierro – salaisuuksien saari, 2009) ohjaustyön muissa rooleissa nähdään karismaattiset Melanie Griffth, Robert Forster ja Dylan McDermott. Elokuvan suurimmat tähdet ovat kuitenkin ilmeikkäät ja inhimilliset robotit ja henkeäsalpaava futuristinen maailma, jossa on kaikuja niin Ridley Scottin Blade Runnerista kuin George Millerin Mad Max -kulttiklassikoista.

Kustantaja: Future/Atlantic
Sidosasu:
ean: 6416548587738
Ilmestymisvuosi: 2014

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.