Rock the Kasbah BD
Ei saatavilla

Rock the Kasbah BD

Levinson, Barry

Uransa suvantovaiheessa tarpova musiikkituottaja (Bill Murray) lähtee suojattinsa (Zooey Deschanel) kanssa valloittamaan uusia musiikkimarkkinoita ? Afganistaniin. Matkalla sinnikäs mies kadottaa jotain, mutta myös löytää jotain aivan uutta: Sattumalta hän osuu pieneen kylään Afganistanin takamailla ja kuulee kuvankauniin nuoren naisen laulavan uskomattoman lumoavalla äänellä. Tuottajakonkari ymmärtää, millainen hiomaton timantti tyttö on ja houkuttelee tämän osallistumaan suosittuun tosi-tv -ohjelmaan Afghan Star.

Mutta suunnitelman tielle kasautuu jatkuvasti uusia esteitä: pitkälti kulttuurieroista ja kielimuurista johtuvia väärinkäsityksiä - ja joukko vihaisia miehiä, jotka eivät epäröi tarttua järeisiin aseisiin?

Bill Murrayn ja Zooey Deschanelin rinnalla elokuvassa näyttelevät Kate Hudson, Bruce Willis ja Leem Lubany. Elokuvan on ohjannut Barry Levinson.

 

Kustantaja: Future/Atlantic
Sidosasu: dvd
ean: 6416548592732

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.