Godzillan paluu (Blu-ray)
Ei saatavilla

Godzillan paluu (Blu-ray)

Anno, Hideaki; Higuchi, Shinji

Yhtäkkiä, kesken rauhallisen päivän Tokionlahdella tapahtuu onnettomuus, kun outo vesisuihkulähde purkautuu. Onnettomuus synnyttää paniikkia ja hallitus kokoontuu hätäistuntoon. Tuhon aiheuttajaksi epäillään aktiivista tulivuorta, kunnes yksi virkamiehistä uskaltaa epäillä syyksi jotain muuta ? jotain elävää.

Hänen pahimmat painajaisensa käyvät toteen, kun lahden syvyyksistä nousee jättiläismäinen hirviö, Godzilla. Se repii kaupunkia palasiksi jättäen jälkeensä mittavat tuhot. Hallituksen ja puolustusvoimien keskittyessä kansalaisten pelastamiseen vapaaehtoisten muodostama joukko yrittää selvittää hirviön voimien lähdettä. Aika ei kuitenkaan ole heidän puolellaan: ihmiskunnan suurin katastrofi on tapahtumassa juuri heidän silmiensä edessä.

Vuoden 1954 debyyttinsä jälkeen Godzilla on terrorisoinut valkokankailla yli 30:ssä japanilaisessa elokuvassa ja palaa jälleen vuosien tauon jälkeen. Godzillan paluu on toistaiseksi alkuperäissarjan menestynein elokuva, jonka on nähnyt yli 7 000 000 katsojaa. Elokuva pysytteli Japanin katsotuimpana elokuvana useita viikkoja ja oli ilmestymisvuotensa toiseksi katsotuin elokuva.

 

Kustantaja: VL-Media Oy
Sidosasu: dvd
ean: 6416548614830
Ilmestymisvuosi: 2018

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.