Parasite BD
Ei saatavilla

Parasite BD

Joon-ho Bong

Ki-taekin koko nelihenkinen perhe on työtön ja köyhä. Tulevaisuus näyttää synkältä, kunnes onnellisen sattuman ja ystävän suosituksen ansiosta perheen vanhin poika Ki-woo onnistuu saamaan työpaikan Parkin perheestä yksityisopettajana. Työpaikka luo toiveita säännöllisistä tuloista. Perheensä suuret odotukset ja väärennetty koulutodistus mukanaan Ki-woo menee varakkaan Parkin perheen kotiin haastatteluun. Kahden perheen kohtaaminen käynnistää hallitsemattoman tapahtumaketjun, jolla on arvaamattomia seurauksia.

Parasite palkittiin Cannesin elokuvajuhlien pääpalkinnolla, Kultaisella palmulla keväällä 2019. Elokuva palkittiin myös parhaan vieraskielisen elokuvan Golden Globe-palkinnolla tammikuussa 2020. Lisäksi Parasite on ehdolla Oscar-palkinnon saajaksi parhaan elokuvan, kansainvälisen elokuvan, ohjauksen, lavastuksen, alkuperäiskäsikirjoituksen ja leikkauksen kategorioissa.

 

Kustantaja: VL-Media Oy
Sidosasu: dvd
ean: 6416548616636

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.