Rakkauden lähde

Berri, Claude

Tästä jatkuu Marcel Pagnonin upea tarina 1930-luvun Provencesta. Kymmenen vuotta on kulunut siitä kun Jean de Florette teki kuolemaa. Ugolin ja Papet, jotka aiheuttivat hänen kuolemansa, ovat rikkaita miehiä. Samaan aikaan Jeanin tytär, Manon, on kasvanut aikuiseksi ja häkellyttävän kauniiksi nuoreksi naiseksi, joka hoitaa vuohiaan vuorilla. Yksi katse riittää saamaan miehen hullaantumaan Manoniin, ja juuri näin käy Ugolille, joka näkee hänet kylpemässä alasti lähteessä. Mutta Manon paljastaakin Ugolinin ja Papetin kammottavat teot ja hautoo kostoa, joka ei tuhoaisi vain heitä vaan koko yhteiskunnan. Samalla paljastuu Jean de Floretten oikea henkilöllisyys. Salaisuus, joka järkyttää kaikkia, eikä vähiten Manonia.

”Rakkauden lähde” ja sen edeltäjä ”Katkeruuden lähde” ovat kaksi Ranskan historian suurimpia menestyksiä. Yves Montand on elämänsä roolissa ja Emmanuelle Beart sai Césarin (Ranskan Oscar-palkinto) Manonin roolista.

Kustantaja: Future/Atlantic
Sidosasu: dvd
ean: 6416548807713
Ilmestymisvuosi: 1986

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.