End of the Spear - Keihään kärki

Kulttuurit törmäävät traagisin seurauksin, lähetystyöntekijöiden matkatessa syvälle Amazonin viidakkoon. Ryhmä yrittää löytää myyttisen, taruna pidetyn Waodani-heimon, soturikansan, joka on ikänsä elänyt viidakon suojassa eristyksissä nykyaikaiselta maailmalta.


Kun heimo surmaa viisi lähetystyöntekijämiestä, jää jäljelle vain heidän surevat perheensä, epätoivo ja kysymys: Miksi kahden eri kulttuurin tapaamisen oli päätyttävä veren vuodatukseen? Valtavasta menetyksestä huolimatta, lujina uskolleen, perheet päättävät jäädä asumaan viidakkoon, välittämättä vaarasta, että Waodaniheimo vaatisi heidänkin hengen...


Mutta miesten kuoleman varjo lepää yhä perheiden ja heimon yllä, vaatien selvitystä. Nuoren pojan on opittava hyväksymään isänsä kuolema, valtaisa menetys, jonka syytä hän ei voi muistaa tai tietää. Tapahtunut tragedia ja sen syyt eivät suostu lepäämään haudassa ja jättämään rakastavaa mieltä rauhaan, ennen kuin se on lopullisesti lunastettu ja päästetty vapaaksi.

Kustantaja: Future/Atlantic
Sidosasu:
ean: 6416548916613
Ilmestymisvuosi: 2005

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.